BETONILATTIATYÖT

Betonilattiat Kährets tarjoaa monipuoliset betonilattiatyöt alueella Vantaa, Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa, sekä Etelä-Suomi. Palveluitamme muun muassa betonilattiavalut / anturavalut, kuivasirotelattiat ja muut betonilattiatyöt. Olemme erikoistuneet betonilattioiden pesu, -hionta ja -kiillotuspalveluihin.  

Teemme myös perustuksia, portaita ja betonivalutöitä sopivilla työkaluilla, kuten betonivibra ja laser. Näin saamme pinnat tasaiseksi, mikä mahdollistaa työn etenemisen ilman murheita (esim. sokkelin asennus, muuraus).

Tarjoamme betonilattiat myös avaimet käteen -toimituksena, sisältäen lattiavalun yhdessä betonin toimituksen ja pumppauksen kanssa kohteessa. Lisäksi tarjoamme betonilattian esivalmistustöita (pohjan tasoitus, styroxin asennus ja raudoitus).

Pikabetonilattiat
Saneeraustöiden lisäännyttyä tarjoamme lattiavalua myös ns. säkkikamasta, joka mahdollistaa laatoituksen tai vesieristyksen jopa 4 tunnin kuluttua tasoituksesta. Tällaiset laastit ovat erityisen suosittuja saneerauskohteissa, joissa on kiireellinen aikataulu eikä näinollen ole aikaa odottaa betonin kuivumista. Suomen tunnetuimmat laastimerkit ovat: ardex, weber, fescon ja lakka. Näiden laastien työstämisaika on 20-30 min, joten työ tulee tehdä nopeasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KOHTEET

 • Omakotitalot
 • Kerrostalot
 • Rivitalot
 • Hallit
 • Parkkihallit
 • Saneerauskohteet
 • Maatalouskohteet

PALVElUITAMME

 • Betonilattiat
 • Anturavalut, portaat jne.
 • Sirotelattiat
 • Kaatovalut
 • Valujen esivalmistustyöt
PYYDÄ TARJOUS >>

KUIVASIROTE BETONILATTIAT

Kuivasirote on paras tapa saada lattia jo valun aikana kulutuskestäväksi. Levitämme hiertämisen aikana sirotekärryllä tasaisen kerroksen kuivasirotetta, joka hierretään betoniin kiinni. Kuivasirotetta kuluu noin 3-5kg/m2 riippuen siitä, kuinkä kulutuskestäväksi lattiat halutaan.

Kuivasirote sopii erityisen hyvin halleihin, varastoihin ym. paikkoihin, jossa lattia on kovassa käytössä. Myös autotalliin kuivasirotelattia on paras ratkaisu, koska lattia tulee kerralla valmiiksi ja kulutusta kestäväksi. Lisäksi tekniikka säästää huomattavasti aikaa ja mikäli asiakas haluaa maalata tai muuten käsitellä lattian pinnan, niin kuivasirote tulee myös edullisemmaksi em .töiden jäädessä pois.

Kuivasirotetta käytettäessä on ilma ja erityisesti lämpötila tärkeässä roolissa etenkin, mikäli valu suoritetaan avoimessa tilassa. Ilman lämpötilan tulee olla vähintään +15 astetta. Ovet ja ikkunat tulee olla kiinni, jotta aurinko ja tuuli eivät nopeuttaisi lattian kuivumista. Sade puolestaan hidastaa sitä tai jopa rikkoo lattian pinnan.

Markkinoilla on myös ”maaleja” joiden avulla on mahdollista muuttaa lattian sävyjä. Värillinen sirote on erityisen suosittua omakotitalojen autotalleissa. Käytämme markkinoiden parhaita ja tunnetumpia aineita, kuten Mastertop ja Neodur. Lattian jälkihuolto on kuivasirotetta käytettäessä välttämätön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

BETONILATTIAT HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA 

Laadukkaat betonilattiavalut / betonilattiat ja kuivasirote betonilattiat edullisesti alueella Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Mäntsälä, Hyvinkää, Porvoo ja muu Uusimaa.