BETONILATTIAN PESU, -HIONTA ja -KIILLOTUS

Betonilattiat Kährets tarjoaa monipuoliset betonilattioiden pesu, hionta ja kiillotuspalvelut alueella Vantaa, Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa, sekä Etelä-Suomi.

Betonilattioiden pesut
Lähes 500 kiloa painavalla betonihierokoneella saadaan tehokkaasti ja nopeasti pestyä / puhdistettua isojenkin hallien betonilattioita. Tarjoamme betonilattioiden pesut kaiken kokosiin kohteisiin. Kalustomme soveltuu erityisesti myös isojen teollisuushallien ja pysäköintihallien / parkkihallien pesu ja puhdistusurakoihin. Pesemme betonilattioista esimerkiksi öljyn ja renkaiden jäljet, sekä muun lian.

Kovaa kulutusta ja / tai usein siivousta vaativille betonialttioille suosittelemme pesun jälkeen Lithurin lattiamenetelmää, mikä nostaa lattian kulutuskestävyyttä jopa 10-20 kertaiseksi. Lisäksi lattiasta tulee likaa hylkivä ja helpommin puhdistettava, sekä siinä näkyy vähemmän jälkiä (esimerkiksi kumirenkaista). 

Betonilattian timanttihionta ja kiillotus
Betonilattioiden timanttihionta on yksi ympäristöystävällisimmistä lattian valmistusmenetelmistä. Menetelmää voidaan käyttää suoraan lattiapinnalle on siinä sitten pelkkä betonipinta tai jokin pinnoite poistettavana, kuten matto tai epoksi.

Betonilattiallekin voidaan saada jopa marmoria tai mosaiikkibetonia vastaava pinta, kun käytetään peräkkäin hienompaa ja hienompaa hiontaa. Timanttihionta on hyvä lattianhoitovaihtoehto, koska vanhaa lattiaa ei tarvitse kokonaisuudessaan poistaa ja vaihtaa. Hiottu betonipinta on yleisesti vähintäänkin yhtä hyvä kuin uusi lattia, ellei jopa parempikin. Hiotut lattiat eivät vaadi paljon hoitoa, ja puhtaanapito on helpompaa kuin useimmilla lattiapinnoilla.

Menetelmän myötä lattia saa myös suhteellisen korkean kitkakertoimen, joten pinnasta ei tule liukas. Kiiltobetoni vähentää pölypunkkien ja allergeenien aiheuttamia ongelmia ja pinta ei tue minkäänlaisia homekasvustoja.

Kiiltävä, valoa heijastava lattia voi myös vähentää valaistuksen tarvetta ja sitä myöten energiankulutusta. Kiillotettu betonilattia kestää kovaa kulutusta lohkeilematta ja lommoutumatta ja on erittäin pitkäikäinen. Kiillotettu betonilattia, joka on hoidettu asianmukaisesti, voi antaa lattialle yli sata vuotta lisää elinaikaa.

Lattioiden timanttihionta pidentää lattian käyttöikää, helpottaa siivousta ja kunnossapitoa sekä ennen kaikkea luo kauniin sileän pinnan. Hionnalla voidaan myös poistaa vanhoja pinnoitteita lattiasta, kuten epoksipinnoite betonista, ja lopputuloksena timanttihiottu lattia on hengittävä ja kestävä. Tämä työmenetelmä sopii niin suurille teollisuushalleille kuin omakotitaloillekin.

Timanttihionta on mahdollista graniittilattioille, kalkkikivilattioille, marmorilattioille, mosaiikkibetonilattioille, sekä betonilattioille ja puulattioille.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LITHURIN MENETELMÄ >>
PYYDÄ TARJOUS >>

BETONILATTIAN PESU, HIONTA JA KIILLOTUS HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA 

Laadukkaat betonilattioiden pesut, puhdistukset, hionta ja kiillotus edullisesti alueella Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Mäntsälä, Hyvinkää, Porvoo ja muu Uusimaa.