m2
mm

Kuivasirote lattia – mastertop lattia

Kuivasirote on paras tapa saada lattia jo valun aikana kulutuskestäväksi. Levitämme hiertämisen aikana sirotekärryllä tasaisen kerroksen kuivasirotetta, joka hierretään betoniin kiinni. Kuivasirotetta kuluu noin 3-5kg/m2 riippuen siitä, kuinkä kulutuskestäväksi lattiat halutaan.

Kuivasirote sopii erityisen hyvin halleihin, varastoihin ym. paikkoihin, jossa lattia on kovassa käytössä. Myös autotalliin kuivasirotelattia on paras ratkaisu, koska lattia tulee kerralla valmiiksi ja kulutusta kestäväksi. Lisäksi tekniikka säästää huomattavasti aikaa ja mikäli asiakas haluaa maalata tai muuten käsitellä lattian pinnan, niin kuivasirote tulee myös edullisemmaksi em .töiden jäädessä pois.

Kuivasirotetta käytettäessä on ilma ja erityisesti lämpötila tärkeässä roolissa etenkin, mikäli valu suoritetaan avoimessa tilassa. Ilman lämpötilan tulee olla vähintään +15 astetta. Ovet ja ikkunat tulee olla kiinni, jotta aurinko ja tuuli eivät nopeuttaisi lattian kuivumista. Sade puolestaan hidastaa sitä tai jopa rikkoo lattian pinnan.

Markkinoilla on myös ”maaleja” joiden avulla on mahdollista muuttaa lattian sävyjä. Värillinen sirote on erityisen suosittua omakotitalojen autotalleissa. Käytämme markkinoiden parhaita ja tunnetumpia aineita, kuten Mastertop ja Neodur. Lattian jälkihuolto on kuivasirotetta käytettäessä välttämätön.

Kuvien värit ovat suuntaa-antavia ja saattavat teknisistä syistä poiketa todellisista väreistä.